Personlig Tränare 

Yogalärare, Global Yoga / Yin Yoga / Yoga Nidra

Soma Move 

Jag har jobbat i träning och hälsobranschen sedan 2001. Min resa startade som praktikant under gymnasiet på friskvårdsanläggningen Må Bättre i Falun och fick efter det jobb där. Efter en tid som receptionist och lite allt i allo så utbildade jag mig inom olika sorters gruppträningspass, efter ett par år gick jag en yogalärarutbildning och sen vidare till Personlig tränare. 

Jag erbjuder personlig träning med helhetstänk i både träning & yoga. 

Sedan 2017 så har jag arbetat heltid som PT åt människor i olika åldrar och former och det är ett underbart jobb för mig då jag och har ett genuint intresse att få hjälpa människor till att må bättre. Att få dem känna sig starka i både kropp och själ. Hjärtat bultar även lite extra för återhämtning, att få dela hur viktigt båda delarna är. Aktivitet och vila. Yin och Yang. Balansen ni vet. 

Jag vill att yogan ska hjälpa dig att ta hand om dig själv. När vi är i balans och mår gott kan vi lättare sprida värme och kärlek till våra medmänniskor. Genom den fysiska yogan skapas också känslan av utrymme i kroppen när vi blir smidigare/rörligare vilket också är skönt. Vi får som mer tillgång till våra kroppar! Genom yogan skapas en nyfikenhet till ditt andetag, detta fantastiska verktyg som vi alltid bär med oss. Andetaget hjälper till att både lugna oss och skapa fokus och klarhet. Det kan behövas i livet

 🤗 

 

 

Jag är så glad att nu kunna erbjuda mina tjänster på Dala Sport & Hälsofabrik.

 

Följ mig gärna på Instagram   carolina_soderberg