Boka med ditt klippkort här! Hos mig är klippkorten inte personliga utan du kan enkelt bjuda med en vän genom att boka fler platser. 

”Yoga handlar inte om att kunna nudda tårna, utan vad du lär dig på vägen dit”

Träning & Yoga hos Carolina

Vill du stärka upp kroppen inifrån och ut?
Har du en längtan efter mer närvaro och utrymme för dig själv?

Då är du på den perfekta platsen!
Välkommen till Carolinas🤍

Här är hela du välkommen, precis som du är! 

Här hittar du priser på medlemskap & klippkort

Beskrivning av klasser

Global Yoga 75 min, måndagar 17:15

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. För oss är yoga = balans, den där fina dansen om att vara nyfiken och närvarande i ditt eget liv. Detta förmedlar vi på våra klasser genom dynamik, kontraster, poesi och musik som vävs samman och avslutas i en djupt återhämtande shavasana. Det är vår önskan med Global Yoga, att du ska finna din inre dans, en dans som aldrig tröttar ut, utan när dig och får dig att vilja dansa varje dag! 

Du kanske har hört att yoga betyder union. Men union mellan vad? Kroppen och själen, yin och yang eller ha och tha som yogis skulle säga. Denna klass guidar dig genom hela spektrat. Mot toppen av berget ner mot dalens djup. Du bjuds in till total närvaro och nyfikenhet. Låt kroppen vara din vägledare, lyssna, ta emot och ge. Alla aspekter av din mänsklighet är välkomna här, det är yoga för alla!

I denna klass både flödar vi igenom sköna solhälsningar, stärkande krigarsekvenser och smälter i höftöppningar. Skönt för både kropp & knopp.
Passar alla oavsett tidigare yogaerfarenhet. 
Avslutas med savasana (stilla vila)

Somamove 45 min, tisdagar 18:45

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta.
Under 45 minuter flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar.
Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse! De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”, ”får allt i denna träning” , ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.

Yinyoga 60 min, onsdagar 12:00

YINYOGA
En vilsam yoga där vi stannar en stund i varje position. Vi övar oss på att vara istället för att göra. Positiva effekter både på den fysiska kroppen och den mentala kroppen.
Ökar smidigheten och öppnar upp kroppen. Smörjer och tränar leder, ligament och bindväv som stelnar till när vi blir äldre. Ger djup avslappning. En yoga som lugnar och grundar oss på djupet. Skapar en kontakt med andetaget och vi får också öva oss på att vara med det som är, just nu. Kom som du är, ingen tidigare yogaerfarenhet krävs.

 

Personlig Träning

Personlig Träning hos Carolinas

Behöver du stöd i din träning, en spark i baken för att komma igång? 

Vill du ha hjälp att skapa en rutin där varierad, rolig och bra träning får ta plats i livet. 

Då kan personlig träning vara för dig.

Har du tränat ett tag och vill ha utmaningar och pusha det där lilla extra så kan personlig träning vara för dig. Kämpar du med smärta i kroppen tex ländrygg, axlar och knän så kan det ibland minska vid regelbunden anpassad träning. 

Hos oss så erbjuder vi personlig träning i en personlig miljö, där du och din tränare har lokalen så gott som för er själva. Det som också är unikt här är att mycket hjälp finns att få under samma tak. Det finns bland annat naprapater, massörer och fysioterapeut på plats. 

Blir du nyfiken och känner att jag skulle passa som din PT,  skicka iväg ett mail eller ring mig så bokar vi en tid för konsultation! 
070-2443004 Carolina@dalasporthalsofabrik.se

”Om du lyssnar till din kropp när den viskar, behöver du inte höra den skrika”


Regelbunden träning och yoga kan ge dig:

 • Ökad rörlighet i kroppen
 • Uthålligare och starkare muskler.
 • Minskad värk i rygg och axlar
 • Minskad huvudvärk
 • Starkare hjärta
 • Ökad förbränning och ämnesomsättning
 • Sänkt blodtryck
 • Förbättrad lungkapacitet
 • Bättre matsmältning.
 • Bättre balans
 • Minskad upplevelse av stress
 • Starkare självförtroende och bättre självbild.
 • Bättre sömn

 

Buddha was asked: “What have you gained from meditation?”
The Buddha replied, “Nothing at all.”
”Let me tell you what I lost through meditation: sickness, anger, depression, insecurity, the burden of old age, the fear of death.”