STARK KVINNA
Är du kvinna och 40+?
Nu är det viktigare än någonsin att bygga upp kroppen för kommande utmaningar!
Träna i liten PT-grupp med erfaren PT, mamma och 40 -plussare 😊
Vi tränar tillsammans en gång i veckan under 8 veckor. Du får även tillgång till hemmaträningsprogram under perioden. Mätningar av din kroppssammansättning (dvs muskler/fett/vätska/skelett) kommer att erbjudas inledningsvis samt i mitten och slutet av perioden, för att säkerställa att din kropp tillgodogör sig träningen och du mår bra.
Fokus i denna grupp ligger på styrkerelaterad träning, (med bl a kettlebells, bollar, och andra roliga typer av vikter), då huvudsyftet är att bygga upp en stark och funktionell kropp med hög förbränningstakt.
Om du får förhinder och ”missar” tillfällen med din grupp, så finns möjlighet att ”ta igen” enstaka tillfällen med en annan grupp. Samtliga grupper består av 100% kärlek. Härliga, ödmjuka, high-fiveande tjejer i sina absolut bästa år <3
Frågor?
emma@localsoul.se
Höstens grupper startar under vecka 33.
Pris: 2500:-
Boka din plats här nedan:

INTRODUKTIONSKUS I YOGA

Introduktion i yogans värld  för dig som inte yogat tidigare.

Under dessa 75 minuter går vi igenom grunderna i positioner, andningstekniker, meditation och de filosofiska aspekterna av yoga. Kursen genomförs i ett avslappnat tempo där deltagarna ges utrymme att ställa frågor och utvecklas i sin takt.
Yogamatta finns att låna kostnadsfritt på plats.
 
Måndagen den 23/8 2021 kl 20:00-21:15
 
Pris: 390:-

STARK UNG KVINNA 

En PT-grupp för åldern 13-16 år.

Omväxlande, funktionell och lekfull träning som sker i liten grupp tillsammans med personlig tränare.
Vi tränar prestationsfritt och med våra individuella förutsättningar som utgångspunkt. Både styrka, kondition och rörlighet tränas. Varje tillfälle innehåller även yoga, där vi utvecklar motorik, rörlighet och balans och utforskar verktyg för att lättare kunna hantera stress i vardagen.  

Vid frågor, maila emma@localsoul.se

Torsdagar kl 16:15-17:15 

Start 19/8 2021

8 tillfällen.

Pris: 1795:-